top of page

Vuositarkastus 182,00 €

Ilman Kela-korvausta 207,00 €

Lääkärin vuositarkastus auttaa sinua pysymään terveenä ja pitämään pitkäaikaiset sairaudet hallinnassa.

Vuositarkastus sisältää kaksi sairaanhoitajan kotikäyntiä. Ensimmäisellä käynnillä tehdään alkukartoitus johon kuuluu haastattelu, terveysmittaukset ja kattava laboratoriopaketti.

Laboratoriokokeiden valmistumisen jälkeen sairaanhoitaja saapuu uudelleen luoksesi ja avaa videoyhteyden lääkäriin TerveysLoikan tietokoneella ja internet yhteydellä. Pääset keskustelemaan lääkärin kanssa kuin tavallisella vastaanottokäynnillä, paitsi että olet mukavasti omassa olohuoneessasi. Lääkäri antaa sinulle ohjeita sairautesi hoitamiseksi ja terveytesi edistämiseksi sekä tekee tarvittaessa lääkitysmuutoksia.

Lääkärin avustetusta etävastaanotosta voit saada Kelan suorakorvauksen, jolloin sinulle jää maksettavakasi 182,00 €. Käyntiin lisätään palvelumaksu ja sairaanhoitajan kilometrikorvaus Valkeakosken taajaman ulkopuolella. Laboratoriopaketti kuuluu terveystarkastuksen hintaan.

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu auki joka päivä, kello 7-21. Soita 044 986 8781

Lisätietoa ja ohjeita lääkärin vuositarkastukselle

Lue lääkärin vuositarkastuksen ohjeet tarkasti, jos käytät palveluita ensimmäistä kertaa!

Miksi vuositarkastus?

Lääkärin vuositarkastuksen avulla pysyt ajantasalla terveytesi tilasta. Voit seurata pitkäaikaisten sairauksien tilaa ja edistää terveyttäsi pysyäksesi pitkään terveenä ja toimintakykyisenä.

Näin lääkäri voi auttaa sinua vuositarkastuksen avulla:

  • Oireiden arviointi: Voit kertoa lääkärille oireistasi, ja hän voi arvioida tilannettasi videokeskustelun ja sairaanhoitajan tutkimusten perusteella.

  • Diagnoosi ja neuvonta: Lääkäri voi antaa alustavan diagnoosin ja tarjota neuvontaa terveysongelmaasi liittyen.

  • Jatkotutkimusten käynnistäminen: Lääkäri voi määrätä sinusta laboratoriokokeita tai kuvantamistutkimuksia sekä lähettää sinut muiden terveydenhuollon asiantuntijoiden vastaanotoille.

  • Laboratoriotulosten selittäminen: Lääkäri selittää otettujen laboratorio- tai kuvantamistutkimusten tuloksia ja antaa ohjeita jatkotoimenpiteistä.

  • Lääkityskysymykset: Voit keskustella lääkärin kanssa lääkkeisiin liittyvistä kysymyksistä, kuten haittavaikutuksista, annostuksesta tai vaihtoehdoista.

  • Seuranta ja neuvonta kroonisissa sairauksissa: Jos sinulla on krooninen sairaus, lääkäri voi tarjota seurantaa ja antaa neuvoja sen hallintaan.

  • Lääkityksen aloittaminen: Lääkäri voi määrätä sinulle lääkkeitä tai muuttaa lääkityksiä ja tehdä niistä sähköiset reseptit.

KELA-korvaus

Voit saada yksityislääkärin palveluista KELA:n suorakorvauksen. TerveysLoikka vähentää korvauksen suoraan palvelun hinnasta ja maksat vain omavastuuosuuden. Voit hakea korvausta Kelasta myös jälkikäteen, jos et pysty näyttämään Kelakorttiasi vastaanotolla.

Tässä linkki KELAN sivustolle hakemuksen tekemiseksi: Näin haet sairaanhoitokorvauksia | Henkilöasiakkaat | Kela

TerveysLoikka on sopinut Kelan kanssa suorakorvausmenettelystä. 

Lisätietoa KELAn sivuilta: Sairaanhoitokorvaukset | Henkilöasiakkaat | Kela

Valmistautuminen
vastaanottoon

1. Kerää terveystietosi käden ulottuville.

Lääkäri kuulee mielellään aiemmista lääkityksistäsi, sairauksistasi, laboratoriotuloksistasi ja sinulle tehdyistä toimenpiteistä. Lääkäri pääsee Kantaan katsomaan terveystietosi, jos olet antanut Kantaan terveystietojesi luovutusluvan. Käy tarkistamassa omaKannasta, että olet antanut luvan tietojen jakoon terveydenhuollon toimijoille.

2. Ota esille seurantavihko, jos olet pitänyt kirjaa terveysarvoistasi.

3. Kirjoita kysymyslista lääkärille.

Sinulla saattaa olla useita terveyteesi ja oireisiisi liittyviä kysymyksiä, joita haluat lääkäriltä kysyä vastaanoton aikana. Joskus osa kysymyksistä voi unohtua kysyä ja se harmittaa jälkeenpäin. Kirjoita lista asioista joista haluat puhua tai mihin haluat vastauksia.

4. Älä rasita itseäsi ennen vastaanottoa esimerkiksi siivoamalla. Suhtaudu rennosti sairaanhoitajan kotikäyntiin. Luoksesi saapuva sairaanhoitaja on tehnyt satoja kotikäyntejä ja hänelle on tavallista toimia erilaisissa ympäristöissä.

Laboratoriopaketti ei vaadi paastoa mutta se pitäisi ottaa arkisin ennen klo 14:00.

Viestintä lääkärin kanssa vastaanoton jälkeen

Todistukset ja lomakkeet

Vastaanoton jälkeen lääkäri voi laatia sinulle erilaisia todistuksia ja lomakkeita, jotka sinulle pitää toimittaa turvallisesti. Tämä onnistuu perinteisen postin kautta. Postitusmaksu on 6,00 €.

Välttääksesi ylimääräisiä postimaksuja ja nopeuttaaksesi todistusten ja lomakkeiden vastaanottamista voimma lähettää dokumentteja myös salattuna sähköpostina.

Terveysvalmennus
lisäpalveluna

Sairaanhoitajan/terveysvalmentajan terveysvalmennus

Jos tavoitteenasi on elintapamuutos parempien elintapojen ja terveemmän elämän saavuttamiseksi, saatat tarvita tukea välitavoitteiden asettamiseen ja uusien tapojen luomiseen. TerveysLoikalla on tarjolla sinulle myös terveysvalmennusta.

Ajan peruutus

Voit perua ajan viimeistään 60 minuuttia ennen vastaanottoaikaa. Perumattomasta käynnistä laskutetaan koko vastaanottokäynti.

Palvelumaksu

Vastaanoton hintaan lisätään palvelumaksu 15,90 €. Palvelumaksu sisältää Kanta-maksun, e-reseptit ja ajanvarauksen.

Helppo yhteydenotto

Onko kysyttävää palveluista?
Kirjoita tähän alle viestisi, vastaus tulee sähköpostiisi.
Tai soita numeroon 044 986 8781.
Asiakaspalvelu avoinna joka päivä 7-21.

Kiitos viestistä! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

bottom of page